-20 ZŁ NA PIERWSZE ZAKUPY - ZOBACZ WARUNKI OFERTY >
Szukaj
662 777 511 INFOLINIA
w godz. 9-16 w dni robocze
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 14-04-2021
Fantastyczna, ekspresowa obsługa!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 22-01-2021
Różnica pomiędzy esencją, a wodą perfumowaną ogromna. Zapach tak intensywny, że wystarczy go niewiele. Teraz będę testować inne zapachy. Szybka, a właściwie błyskawiczna wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hania
  • Data napisania recenzji: 20-01-2021
Dzięki esencjaperfum obdarowałam całą rodzinę zapachami za niewielką cenę. Zapachy jak oryginały: luksusowe, bardzo intensywne (wydaje mi się że nieco intensywniejsze niż właśnie oryginały)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ursulaaaa
  • Data napisania recenzji: 17-01-2021
Zachęcona reklamą na Facebooku zamówiłam jedne. Teraz zamawiam dla całej rodziny pod choinkę. Opisy są fajne ponieważ zawsze można sobie wyobrazić jak pachnie dany ekstrakt. Podoba mi się gęstość i intensywność.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 14-01-2021
Zamówiłam kilka zapachów dla siebie i dla męża. Cały wieczór nie mogliśmy się nawąchać xD Teraz już wybraliśmy te na co dzień i te na okazje. Za taką cenę można szaleć i nie mieć wątpliwości co do jakości. Genialny sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 04-01-2021
Super obsługa,błyskawiczna dostawa.Zapachy mega trwałe.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 31-12-2020
Towar w 100% zgodny z opisem, szybka przesyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 28-12-2020
Polecam zakupy. Trwałość zapachów nie jest tylko hasłem reklamowym. Są tak trwałe, że zostaną na kurtkach i odzieży wierzchniej przez długi czas.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 22-12-2020
zapachy w 100% zgodne z orginałem i bardzo trwałe!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 22-12-2020
wszystko zgodne z opisem i nuta zapachowa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olga
  • Data napisania recenzji: 17-12-2020
Nigdy wcześniej nie wierzyłam w coś takiego jak esencja perfum. Mam w swojej kolekcji mnóstwo oryginalnych zapachów które są piękne lecz nie trzymają się dłużej niż dwie godziny xD Tutaj pozytywne zaskoczenie. Pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 15-12-2020
Świetny kontakt ze sklepem. Duży asortyment. Zamawiałam kilka ekstraktów i były wszystkie, oprócz jednego, który wyparzyłam w drogiej drogerii. Zostanę stałą klientką.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Balbina
  • Data napisania recenzji: 14-12-2020
Wiem, że tak trzeba ale z początku zniechęciły mnie te same opakowania różniące się tylko nazwą xD. Mimo to nie poddałam się i złożyłam zamówienie. Efekt? Jestem szczęśliwą posiadaczką dwóch zapachów, które zbierają komplementy. Opakowanie typu travel pack może nie nadaje się do eksponowania, ale jest praktyczne i bezpiecznie. Czy polecam? Pewnie że tak!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 11-12-2020
Nie mogłem znaleźć jednej informacji na stronie, więc zadzwoniłem. Odebrała przemiła Pani, która wyjaśniła mi wszystko. Wszystkie perfumy a właściwie esencje mnie usatysfakcjonowały. Dziękuję!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Fanka Chloe
  • Data napisania recenzji: 02-12-2020
Zamówiłam pierwszą esencję. Jestem zadowolona. Zostanę stałą klientką. Celuję teraz w świeży zapach.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: aleksandra
  • Data napisania recenzji: 26-11-2020
Szybki kontakt i odpowiedź na wątpliwości. Miła obsługa sklepu, aż byłam w szoku. Dziękuję! PS. Ekstrakty są genialne i szykuję się na większe, świąteczne zamówienie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 15-11-2020
To trzeci mój zakup w Esencji Perfum. Generalnie jestem zadowolony :-) ESENCJA PERFUM ODP. DIOR HOMME /30ML ESENCJA PERFUM ODP. FAHRENHEIT DIOR /30ML Zapachy super. Klasyki. Mega trwałe. Jestem super zadowolony!!!! Nie obronił się tylko ESENCJA PERFUM ODP. SAUVAGE DIOR /30ML Ładny zapach, tylko krótko trzyma i nie jest tak intensywny
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daria
  • Data napisania recenzji: 11-11-2020
Esencje perfum to nie tylko wymysł. To stan umysłu i uzależnienie. Mam koleżankę, która zazdrości mi trwałości mojego zapachu, a ona ma oryginał, a ja właśnie ekstrakt. Dzięki wielkie i czekajcie na zamówienie booom!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edyta
  • Data napisania recenzji: 09-11-2020
Słodkie zapachy to coś, co omijałam szerokim łukiem, ale ze względu na cenę skusiłam się na esencję. Jestem pozytywnie zaskoczona trwałością i szybką wysyłką. Opakowanie osobiście mi się podoba. W sam raz do torebki chociaż nie jest to konieczne. Rano się psikam a wieczorem nie muszę powtarzać. Trwałość mega!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gaja
  • Data napisania recenzji: 04-11-2020
Nigdy nie sądziłam że będę zamawiać zamienniki, ale spróbowałam ponieważ mój budżet nieco się skurczył. Zamienniki zamiennikami, ale jaka jakość i trwałość. Zostaję na dłużej. Stała klientka. :)))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojtek
  • Data napisania recenzji: 30-10-2020
Mężczyźni również uwielbiają pięknie pachnieć. Za taką cenę przetestowałem kilka zapachów, wszystkie genialne, ale zostałem przy dwóch: the scent men i milion prive.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 25-10-2020
Idealne z oryginałami zapachy !!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 19-10-2020
Jak na pierwszy raz jestem mega zadowolony! Z zapachu a także z obsługi. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 18-10-2020
super polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARZANNA
  • Data napisania recenzji: 07-10-2020
SZYBKO, SPRAWNIE I ZAPACHY IDEALNIE ODPOWIADAJĄCE ORYGINAŁOM. POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sabina
  • Data napisania recenzji: 04-10-2020
Perfumy w travel pack wydawały mi się jakieś takie tanie xD Doceniłam za intensywność i odzwierciedlenie marek jak i za samo opakowanie. Jest intymne, można śmiało schować wszędzie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magda
  • Data napisania recenzji: 01-10-2020
Polecam !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patryk
  • Data napisania recenzji: 28-09-2020
Serdecznie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tymon
  • Data napisania recenzji: 23-09-2020
Jesteśmy z dziewczyną zadowoleni. Nie ma różnicy jak dla nas między oryginałami. Esencja nieco gęsta (czy tylko nam się tak wydaje?) ale i trwała. Polecamy!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 16-09-2020
Szybka wysyłka i możliwość zamówienia do paczkomatu. Esencje przyszły całe i… pachnące. Te, co zamówiłam pachną identycznie jak oryginały. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 14-09-2020
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Perfumy pachną niemal identycznie jak orginał i bardzo długo utrzymują się na skórze.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania recenzji: 08-09-2020
Nie mogłam doczekać się, aż przyjedzie kurier. Przyjechał więc oddałam się zapachowej przygodzie xD Pracuję w perfumerii, więc znałam zapachy zamówione. Wszystkie praktycznie identycznie. Część z nich do mnie nie pasowała i oddałam bliskim. WARTOO, bo chociaż nie wszystkie pasują do danej osobowości, to są genialne! :D
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławek
  • Data napisania recenzji: 05-09-2020
Jest ok. Szybka wysyłka. Zapachy zgodne z opisem i obietnicą.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Violetta
  • Data napisania recenzji: 03-09-2020
Sklep bardzo fajny. Ogromny wybór. Szybki kontakt z obsługą i błyskawiczna wysyłka. Perfumy całe i zdrowe do mnie przyjechały.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robi
  • Data napisania recenzji: 01-09-2020
Wielki plus za opakowanie travel pack. Dużo podróżuję więc przydatny gadżet. Co do esencji to są takie same jak oryginały. Trwałość też świetna. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wera
  • Data napisania recenzji: 27-08-2020
Ulubiona perfumeria. Każda esencja jest cudowna. Cena niska. Opłaca się!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zoe
  • Data napisania recenzji: 17-08-2020
Bez zarzutów. Wysyłka szybka, perfumy zgodne z opisem i obietnicą trwałości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teodora
  • Data napisania recenzji: 11-08-2020
Nie wiem jak mają się perfumy męskie, ale te damskie, zwłaszcza z feromonami są CUDOWNE! Odkąd je mam, codziennie słyszę komplementy i polecam ten sklep. Może jakiś rabat za polecenia? :))) Trzy razy tak
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 04-08-2020
Jak zwykle, PERFEKCJA... nic więcej... :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosława
  • Data napisania recenzji: 24-07-2020
Polecam, kolejny raz się nie zawiodłam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 22-07-2020
To już chyba moje 4 zamówienie....za drugim razem zamówiłam ten sam zapach, ale muszę przyznać że wydawał mi się słabszy...mniej oleisty jak pierwszy. Jednak nada intensywniejszy niż oryginał. Ogólnie wydaje mi się że zmieniono "recepturę". Nadal jestem zadowolona z zakupionych produktów i będę testować dalej :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 19-07-2020
Super szybka dostawa,zapachy perfum MEGA trwałe.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: SYLWIA
  • Data napisania recenzji: 05-07-2020
super dostawa szybka jakość bardzo dobra
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 29-06-2020
Sklep jak najbardziej godny polecenia!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 09-06-2020
Pozytyw! Co do sklepu i zakupu to nie ma do czego się uczepić :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Martyna
  • Data napisania recenzji: 27-05-2020
Perfumy super , wszystko sprawnie i szybko
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sw28
  • Data napisania recenzji: 14-05-2020
Kolejny udany zakup :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena3,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: piotr
  • Data napisania recenzji: 28-04-2020
Zakupy realizowane szybko, produkty zgodne z opisem, korzystanie z witryny intuicyjne, łatwe.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 27-04-2020
Szybko i sprawnie. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 26-03-2020
Esencje perfum są znakomite . Częstokroć zapach i długość trwałości zapachu jest przewyższają oryginały. Jestem 100% -ą fanką produktów Esencji Perfum i nie zamierzam już wydawać pieniędzy na oryginały ,gdyż esencje perfum , których przynajmniej ja używam są ZNAKOMITE.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

stopka prawe
stopka lewe