-20 ZŁ NA PIERWSZE ZAKUPY >> ZOBACZ OFERTĘ

OLEJKI  >> Esencja Perum - 40%  Woda Perfumowana (EDP) - 18% | Woda Toaletowa (EDT) - 7%

Koszyk (0)
Twój koszyk jest pusty ...
Schowek (0)
Twój schowek jest pusty
662 777 511 INFOLINIA
w godz. 9-16 w dni robocze
Szukaj
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

99% Klientów poleca nasz sklep
4,9 Średnia ocena, Ilość opinii 154
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena3,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Damian
  • Data napisania recenzji: 12-09-2022
Jeśli chodzi o perfumy wszystko ok . Ale od 3 zamówień jest dłuższy czas wysyłki.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 19-08-2022
Polecam zarówno sklep,jak i same perfumy. Zapach praktycznie taki sam jak oryginał. Na pewno jeszcze tutaj wrócę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 11-04-2022
Obsługa miła i szybka towar w fajnym opakowaniu zapakowany
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARZANNA
  • Data napisania recenzji: 16-12-2021
Polecam. Zapachy niczym nie różnią się od oryginałów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: SYLWIA
  • Data napisania recenzji: 09-12-2021
Super zapachy polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ELŻBIETA
  • Data napisania recenzji: 06-12-2021
Polecam Sklep. Zakupione perfumy spełniły moje oczekiwania. Przesyłka błyskawiczna
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 14-04-2021
Fantastyczna, ekspresowa obsługa!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 22-01-2021
Różnica pomiędzy esencją, a wodą perfumowaną ogromna. Zapach tak intensywny, że wystarczy go niewiele. Teraz będę testować inne zapachy. Szybka, a właściwie błyskawiczna wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hania
  • Data napisania recenzji: 20-01-2021
Dzięki esencjaperfum obdarowałam całą rodzinę zapachami za niewielką cenę. Zapachy jak oryginały: luksusowe, bardzo intensywne (wydaje mi się że nieco intensywniejsze niż właśnie oryginały)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ursulaaaa
  • Data napisania recenzji: 17-01-2021
Zachęcona reklamą na Facebooku zamówiłam jedne. Teraz zamawiam dla całej rodziny pod choinkę. Opisy są fajne ponieważ zawsze można sobie wyobrazić jak pachnie dany ekstrakt. Podoba mi się gęstość i intensywność.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 14-01-2021
Zamówiłam kilka zapachów dla siebie i dla męża. Cały wieczór nie mogliśmy się nawąchać xD Teraz już wybraliśmy te na co dzień i te na okazje. Za taką cenę można szaleć i nie mieć wątpliwości co do jakości. Genialny sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 04-01-2021
Super obsługa,błyskawiczna dostawa.Zapachy mega trwałe.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 31-12-2020
Towar w 100% zgodny z opisem, szybka przesyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 28-12-2020
Polecam zakupy. Trwałość zapachów nie jest tylko hasłem reklamowym. Są tak trwałe, że zostaną na kurtkach i odzieży wierzchniej przez długi czas.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 22-12-2020
zapachy w 100% zgodne z orginałem i bardzo trwałe!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 22-12-2020
wszystko zgodne z opisem i nuta zapachowa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olga
  • Data napisania recenzji: 17-12-2020
Nigdy wcześniej nie wierzyłam w coś takiego jak esencja perfum. Mam w swojej kolekcji mnóstwo oryginalnych zapachów które są piękne lecz nie trzymają się dłużej niż dwie godziny xD Tutaj pozytywne zaskoczenie. Pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 15-12-2020
Świetny kontakt ze sklepem. Duży asortyment. Zamawiałam kilka ekstraktów i były wszystkie, oprócz jednego, który wyparzyłam w drogiej drogerii. Zostanę stałą klientką.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Balbina
  • Data napisania recenzji: 14-12-2020
Wiem, że tak trzeba ale z początku zniechęciły mnie te same opakowania różniące się tylko nazwą xD. Mimo to nie poddałam się i złożyłam zamówienie. Efekt? Jestem szczęśliwą posiadaczką dwóch zapachów, które zbierają komplementy. Opakowanie typu travel pack może nie nadaje się do eksponowania, ale jest praktyczne i bezpiecznie. Czy polecam? Pewnie że tak!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 11-12-2020
Nie mogłem znaleźć jednej informacji na stronie, więc zadzwoniłem. Odebrała przemiła Pani, która wyjaśniła mi wszystko. Wszystkie perfumy a właściwie esencje mnie usatysfakcjonowały. Dziękuję!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Fanka Chloe
  • Data napisania recenzji: 02-12-2020
Zamówiłam pierwszą esencję. Jestem zadowolona. Zostanę stałą klientką. Celuję teraz w świeży zapach.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: aleksandra
  • Data napisania recenzji: 26-11-2020
Szybki kontakt i odpowiedź na wątpliwości. Miła obsługa sklepu, aż byłam w szoku. Dziękuję! PS. Ekstrakty są genialne i szykuję się na większe, świąteczne zamówienie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 15-11-2020
To trzeci mój zakup w Esencji Perfum. Generalnie jestem zadowolony :-) ESENCJA PERFUM ODP. DIOR HOMME /30ML ESENCJA PERFUM ODP. FAHRENHEIT DIOR /30ML Zapachy super. Klasyki. Mega trwałe. Jestem super zadowolony!!!! Nie obronił się tylko ESENCJA PERFUM ODP. SAUVAGE DIOR /30ML Ładny zapach, tylko krótko trzyma i nie jest tak intensywny
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daria
  • Data napisania recenzji: 11-11-2020
Esencje perfum to nie tylko wymysł. To stan umysłu i uzależnienie. Mam koleżankę, która zazdrości mi trwałości mojego zapachu, a ona ma oryginał, a ja właśnie ekstrakt. Dzięki wielkie i czekajcie na zamówienie booom!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edyta
  • Data napisania recenzji: 09-11-2020
Słodkie zapachy to coś, co omijałam szerokim łukiem, ale ze względu na cenę skusiłam się na esencję. Jestem pozytywnie zaskoczona trwałością i szybką wysyłką. Opakowanie osobiście mi się podoba. W sam raz do torebki chociaż nie jest to konieczne. Rano się psikam a wieczorem nie muszę powtarzać. Trwałość mega!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gaja
  • Data napisania recenzji: 04-11-2020
Nigdy nie sądziłam że będę zamawiać zamienniki, ale spróbowałam ponieważ mój budżet nieco się skurczył. Zamienniki zamiennikami, ale jaka jakość i trwałość. Zostaję na dłużej. Stała klientka. :)))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojtek
  • Data napisania recenzji: 30-10-2020
Mężczyźni również uwielbiają pięknie pachnieć. Za taką cenę przetestowałem kilka zapachów, wszystkie genialne, ale zostałem przy dwóch: the scent men i milion prive.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 25-10-2020
Idealne z oryginałami zapachy !!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 19-10-2020
Jak na pierwszy raz jestem mega zadowolony! Z zapachu a także z obsługi. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 18-10-2020
super polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARZANNA
  • Data napisania recenzji: 07-10-2020
SZYBKO, SPRAWNIE I ZAPACHY IDEALNIE ODPOWIADAJĄCE ORYGINAŁOM. POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sabina
  • Data napisania recenzji: 04-10-2020
Perfumy w travel pack wydawały mi się jakieś takie tanie xD Doceniłam za intensywność i odzwierciedlenie marek jak i za samo opakowanie. Jest intymne, można śmiało schować wszędzie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magda
  • Data napisania recenzji: 01-10-2020
Polecam !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patryk
  • Data napisania recenzji: 28-09-2020
Serdecznie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tymon
  • Data napisania recenzji: 23-09-2020
Jesteśmy z dziewczyną zadowoleni. Nie ma różnicy jak dla nas między oryginałami. Esencja nieco gęsta (czy tylko nam się tak wydaje?) ale i trwała. Polecamy!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 16-09-2020
Szybka wysyłka i możliwość zamówienia do paczkomatu. Esencje przyszły całe i… pachnące. Te, co zamówiłam pachną identycznie jak oryginały. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 14-09-2020
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Perfumy pachną niemal identycznie jak orginał i bardzo długo utrzymują się na skórze.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania recenzji: 08-09-2020
Nie mogłam doczekać się, aż przyjedzie kurier. Przyjechał więc oddałam się zapachowej przygodzie xD Pracuję w perfumerii, więc znałam zapachy zamówione. Wszystkie praktycznie identycznie. Część z nich do mnie nie pasowała i oddałam bliskim. WARTOO, bo chociaż nie wszystkie pasują do danej osobowości, to są genialne! :D
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławek
  • Data napisania recenzji: 05-09-2020
Jest ok. Szybka wysyłka. Zapachy zgodne z opisem i obietnicą.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Violetta
  • Data napisania recenzji: 03-09-2020
Sklep bardzo fajny. Ogromny wybór. Szybki kontakt z obsługą i błyskawiczna wysyłka. Perfumy całe i zdrowe do mnie przyjechały.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robi
  • Data napisania recenzji: 01-09-2020
Wielki plus za opakowanie travel pack. Dużo podróżuję więc przydatny gadżet. Co do esencji to są takie same jak oryginały. Trwałość też świetna. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wera
  • Data napisania recenzji: 27-08-2020
Ulubiona perfumeria. Każda esencja jest cudowna. Cena niska. Opłaca się!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zoe
  • Data napisania recenzji: 17-08-2020
Bez zarzutów. Wysyłka szybka, perfumy zgodne z opisem i obietnicą trwałości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

662 777 511 INFOLINIA
w godz. 9-16 w dni robocze
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu