-20 ZŁ NA PIERWSZE ZAKUPY - ZOBACZ WARUNKI OFERTY >
Szukaj
662 777 511 INFOLINIA
w godz. 9-16 w dni robocze
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 26-03-2020
Esencje perfum są znakomite . Częstokroć zapach i długość trwałości zapachu jest przewyższają oryginały. Jestem 100% -ą fanką produktów Esencji Perfum i nie zamierzam już wydawać pieniędzy na oryginały ,gdyż esencje perfum , których przynajmniej ja używam są ZNAKOMITE.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 24-03-2020
Kupiłam mężowi. Doskonałe i bardzo trwałe. Realizacja zamówienia błyskawiczna
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 24-03-2020
Zapach bardzo dobry lecz po krótkim czasie zanika nie jest wyczuwalny nie jest to moje odczucie lecz partnerki która potwierdziła moje zdanie gdyby firma popracowala nad trwałością dał bym 5 gwiazdek
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kinga
  • Data napisania recenzji: 19-03-2020
Bardzo ładny zapach jak oryginalny. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 15-03-2020
Świetny zapach, i długo się utrzymuje. Jeżeli chodzi o Blue de Chanel nie jest to jakiś długi czas, ale może być jako odpowiednik.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 12-03-2020
Pełne zadowolenie, esencja nie jest mocno "tłusta" i nie zostawia śladów na ubraniach :), zamówiłam z opcja poznaj zapach z ciekawości i niestety karteczka to nie skóra, zapach jest całkowicie inny. Obsługa ze strony sklepu wzorowa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 09-03-2020
Nie do końca to zapach oryginału ale trwałość zapachu bdb
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 27-02-2020
szkoda że w trakcie zakupow znikneła możliwośc dostawy przez InPOst
Odpowiedź sklepu:
Panie Robercie, nie ma opcji wysyłki paczkomatem za pobraniem. Za pobraniem wysyłamy tylko DHL i Pocztex 48. Wysyłka paczkomatem mogła się nie pojawić tylko jeśli wybrał Pan płatność przy odbiorze. Przy płatności PayU i przelewem zawsze jest dostępna.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 23-02-2020
Świetny sklep, ekspresowa wysyłka. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 23-02-2020
Szybka wysyłka zamówienia, sprawna obdługa, zapach rewelacja :-) na pewno jeszcz6tu wrócę :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 22-02-2020
Świetne i uwodzicielskie. Czuje się w nich idealnie. Zamówię znowu bo warto.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 22-02-2020
Polecam sklep, profesjonalna obsługa, mega trwałe zapachy, jeszcze nie raz tu wrócę ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MAŁGORZATA
  • Data napisania recenzji: 21-02-2020
zapach zgodny z oryginałem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 17-02-2020
Polecam wszystko super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena3,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 12-02-2020
Czas i łatwość realizacji zamówienia na plus
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Violetta
  • Data napisania recenzji: 06-02-2020
Szybka wysyłka Zapachy trwałe -nie odbiegają od oryginału Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Laura
  • Data napisania recenzji: 24-01-2020
Perfumy są świetne. Piękny zapach i długo się utrzymują. Zakupiłam paco rabanne olympea. Polecam wszytkim którzy się zastanawiają nad zakupem. Kupiłam w ciemno-nie żałuję. Z miłą chęcią zostanę stałą klientką. Bardzo dobra jakoś a cena zdecydowanie przystępna. Gorąco polecam raz jeszcze!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 17-01-2020
Wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karol
  • Data napisania recenzji: 13-01-2020
Trwały , intensywny zapach , szybka dostawa-czego chcieć więcej.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 10-01-2020
Super ,szybka dostawa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ICHEM sp. zo.o. Zofia
  • Data napisania recenzji: 09-01-2020
brak uwag, jestem batrdzo zadowolona
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarek
  • Data napisania recenzji: 05-01-2020
???? Polecam. ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 05-01-2020
Cena mogła by być bardziej atrakcyjna.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 03-01-2020
Super,przesyłka ekspresowa.Polecam w 100%.Każy zakup udany .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: piotr
  • Data napisania recenzji: 02-01-2020
:) Nie ma nic złego do powiedzenia. Jest dobrze, potrzebnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: iwona
  • Data napisania recenzji: 19-12-2019
perfumy super profesjonalna obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 16-12-2019
Wszystko ok, zapachy jak oryginalne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 11-12-2019
Szybka i sprawna wysyłka. Zapach i trwałość ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 05-12-2019
Sklep spoko, miła obsługa i szybka realizacja.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 27-11-2019
Super , juz kiedys zamawialam i nadal super ......szybkosc dostawy itd
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Liudmyla
  • Data napisania recenzji: 26-11-2019
Bardzo fajne. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 22-11-2019
Zdecydowanie wolę esencję od zwykłych perfum. Esencja dużo dłużej utrzymuje zapach i jest bardziej wydajna. Po użyciu esencji znajomi od razu wyczuwali zapach i pytali o markę czego nigdy wcześniej nie odczułam przy zwykłych perfumach. Zdecydowanie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 24-10-2019
Szybka i sprawnie zrealizowane zamówienie.Zapachy OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 23-10-2019
Wszystko na medal ????Już niebawem zamówię ponownie????POLECAM????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 22-10-2019
Polecam serdecznie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesław
  • Data napisania recenzji: 22-10-2019
Ok,jestem bardzo zadowolony i polecam ten sklep innym.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 20-10-2019
Bardzo szybka dostawa. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub
  • Data napisania recenzji: 18-10-2019
To moje drugie zakupy, po raz kolejny nie jestem zawiedziony, choć mógłby być większy wybór męskich esencji, bo jest zdecydowanie za mało
Odpowiedź sklepu:
Cały czas nad tym pracujemy. Wkrótce pojawi się sporo nowych, męskich zapachów :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania recenzji: 17-10-2019
Jestem zadowolona ,szybka dostawa , zakup spełniłeł moje oczekiwania.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 13-10-2019
Udane zakupy,a zapachy piękne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adrian
  • Data napisania recenzji: 08-10-2019
Polecam serdecznie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 07-10-2019
Sklep godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 03-10-2019
Wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 29-09-2019
Polecam, bardzo dobre zapachy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ania
  • Data napisania recenzji: 21-09-2019
Super polecam ,mega szybka dostawa Dziękuję
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Przemysław
  • Data napisania recenzji: 15-09-2019
Profesjonalne podejście do klienta. Polecam zakupy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 10-09-2019
Kupiłam D&G The One i Dior Mademoiselle. Zapach rewelacyjny i super się utrzymuje.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BEATA
  • Data napisania recenzji: 09-09-2019
Zadowolona
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 27-08-2019
Sklep jak najbardziej godny polecenia, produkty bardzo dobre, szybka realizacja oraz wysyłka zamówienia. Z przewoźników polecam Pocztex inne zawodzą.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alla
  • Data napisania recenzji: 20-08-2019
Dostawa była szybka, zapach jest podobno do oryginału.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

stopka prawe
stopka lewe
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu